2016-05-02 10:35:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Mozogjon sokat a friss levegőn

Napi horoszkóp május 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében látható. A mai nap új energiákat és ismeretségeket hoz az életébe. Szüksége van társaságra, hogy emberek legyenek ön körül. Menjen el otthonról, csináljon magának programot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében jár. A mai nap lazán indul, a dolgok szinte saját maguktól intéződnek el. Kitűnően érezheti magát. Ne engedje, hogy ezt a hangulatot valaki elrontsa!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars pedig a Nyilas jegyében látható. Ez rengeteg pozitív energiát hoz az életébe, nehezen lehet majd utolérni önt. Minden, amibe most belevág, sikerrel végződik! A párkapcsolata is harmonikusan alakul.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Nagyon aktívvá válik és sokkal többet el tud végezni annál, mint amennyit erre a napra tervezett. Egy régi ötletét most megvalósíthatja, még segítőket is fog találni a munkához.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében látható. Óriási energiát kap most a bolygóktól. Sokat tud teljesíteni, régóta húzódó feladatok végére is pontot tehet. A munkatársai és a párja is kifejezi majd az elismerését.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében van, szemben az ön jegyével, ez a bolygóállás kicsit kritikus az ön számára. Tudatosan harcoljon a melankólia ellen, keressen magának egy jó programot, töltse aktívan a napot, mozogjon sokat a friss levegőn.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, de a Mars a Nyilas jegyében látható. Ma minden sikerül, amibe belefog. Használja ki ezt a napot a régóta tervezett dolgok elintézésére! Az este romantikusan telik a párja társaságában.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Nehéz helyzetben találja magát: mindenki valami mást állít, és nem lehet látni a kivezető utat. Megerőltető lehet az ön számára ennyi nyugtalanság. Sok esélyt kaphat, de észre kellene vennie őket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars viszont az ön jegyében van. Engedje magát inspirálni. Járjon nyitott szemmel, hegyezze a fülét, sok értékes információ birtokába juthat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a nyilas jegyében látható. Gondolatai kitisztulnak, és ismét higgadtabban nézhet szembe a problémákkal. Tisztázza a félreértéseket a párjával!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll, de a Mars a Nyilas jegyében látható. Elég jókedvűen indul ez a hét, a mai nap is sikeresnek ígérkezik. Nincs olyan dolog, amivel ne tudna megbirkózni, higgyen magában!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, a Mars a Nyilas jegyében látható. Az elvárások óriási szerepet játszanak az életében. Ne akarjon megfelelni mások irreális elvárásainak, inkább szorítkozzon arra, ami valóban elvégezhető.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: